• Olav

Stille getuigen

Het was schitterend weer, gisteren. Hemelvaartsdag, dus iedereen was vrij. Veel mensen lijken wel een beetje klaar met anderhalve meter afstand houden. Iedereen heeft zo langzamerhand wel eens zin in verzetje, in een dagje lol met elkaar. Lekker naar het park dus, of zwemmen in de plas, een tochtje maken in je grote Amerikaan; hutjemutje bij elkaar op de kade: gezellig! Hier en daar werd het zo druk dat mensen door BOA’s werden weggestuurd.

Bij ons op de gracht was het filevaren, iets wat we lang niet hadden gezien. De opvarenden hielden zich rustig, en overvolle bootjes waren er niet. Het zag er allemaal ontspannen en onbekommerd uit. Bootje varen, een hapje en een drankje onder handbereik. Maar ja, wat moet je met je afval? Die pleur je zoals gewoonlijk in de plomp.


De stille getuigen van de eerste zomerse dag van het jaar zachtjes dobberden vanmorgen zachtjes in de richting van het IJ.


#amsterdam #corona #hemelvaartsdag
0 views

Heading 1

De corona kroniek

waarnemingen / observations

Contact

© 2020 by MiCE. Created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Want to know more about Martine's Table.

Or about the Amsterdam Safari?

Or make a booking?

Please send us a message with relevant details (date, nr. of persons, special wishes, etc.) and we will get back to you via e-mail as soon as possible!